«Експрес Страхування» визнана одним з кращих страховиків України з клієнтського сервісу

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, увійшла в трійку найкращих страховиків України в номінації «Найкращий клієнтський сервіс» за результатами всеукраїнської премії FinAwards 2024.

«Я переконана, що клієнтський сервіс має базуватись на чесності, професійності та закоханості в людей,коментує директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва. — Це наша щоденна робота, яка робить нас щасливими і надає змогу себе реалізувати. Адже ми займаємось тим, у що віримо. І це так просто й складно одночасно: береш відповідальність — тримай її до кінця».

Премія FinAwards, яку проводять впливові онлайн ресурси Мінфін та Finance.ua, щороку відзначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, сервіси та FinTech новації. Відбір претендентів на участь у номінаціях премії тривав три місяці. Учасників оцінювало експертне журі, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.

Команда СК «Експрес Страхування» вдячна за кожний голос клієнтів та партнерів. Для всіх нас — це неймовірно надихаюча підтримка і переконливий доказ довіри.

Ми, безумовно, маємо бажання й надалі розвивати наш сервіс та формувати моду на якісного українського страховика!

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі